4. kolo

18.04.2011 19:00

Tramway FC - Pirelli 1:4

Další kolo jsme hráli opět ve Štěrboholech a opět vítězně! Potkali jsme se s mužstvem Tramway kteří pro nás byly velkou neznámou. Nakonec se nás sešlo 6 statečných, takže jsme "jeli" bez střídání a do brány se při pracovní absenci Radima postavil opět malej Fanda a už zde musím říci že chytal hodně dobře...:-)
Začali jsme opatrně, rozvážně a zodpovědně na vlastní půli a čekali čím soupeř překvapí. Tramway (vědomá si své početné lavičky) se hned od začátku hnala do útoku, ale vzadu vše fungovalo a když i při našem snad jediném selhání v 1. půli Fanda chytil nájezd dvou soupeřů na něho samotného, zkusili jsme se taky víc osmělovat dopředu a ono to šlo - první gól vsítil Jery. Soupeře to trochu rozhodilo, ale ne nadlouho, snažil se vyrovnat, ale když už se zdálo že je zle, vždy se odněkud v poslední chvíli objevila nějaká noha která zblokovala střelu soupeře. První půle tak skončila naším vedením, o přestávce jsme trochu odpočinuli a šlo se dál. Soupeř možná kalkuloval že díky střídání bude mít víc sil, ale jeho časté střídání bylo spíš kontaproduktivní, za těch pár minut na place se pořádně nestačili ani zahřát. A tak chvíli po přestávce Frankie zvýšil na 2:0, stále jsme hráli svou obezřetnou hru, hlídali jejich taktiku nakopávaných balonů na jediného útočníka který sice dával balony svým nabíhajícím kolegům, ale s těmi se vždy Michal nebo někdo jiný stihnul vrátit a pokrýt je. Přesto jsme po nešťastné přihrávce Máry, kdy se vlastně od něj balon odrazil před bránu, soupeři"nabili" a ten snížil na rozdíl jediného gólu a opět ožil. Netrvalo ale dlouho a Michal krásnou ránou zblízka pověsil míč pod břevno a tím jsme odpor Tramwaye zlomili úplně. Čtvrtý gól Frankieho minutu před koncem už vlastně nic neřešil, bylo rozhodnuto.
Hodnocení z lajny: houževnatý soupeř, my jsme hráli zodpovědně vzadu se snahou o brejky (což byla v tomto případě dobrá taktika) a hodně pomáhali Fandovi. Myslím že zasloužené vítězství.

 

 

Sestava Pirelli: Šetina Marek (C), Jirsa František (B), Drha Jiří, Kolářík Michal, Kučera František, Kučera Jan, 
Góly: 6. min Drha Jiří;  35. min Kučera František;  55. min Kolářík Michal;  59. min Kučera František;  
Karty: nikdo
Zápis rozhodčího: Domácím nebyla nic platná velká početní převaha, naopak jim bránila dostat se do tempa. Jakoby se probudili až po druhé obdržené brance, ale podařilo se jim jenom snížit, v závěru pak obdrželi další dvě branky.
Nejlepší podle rozhodčího: Kolářík Michal