2. kolo

04.04.2011 19:30

Stará parta - Pirelli 2:2

V tomto kole jsme se potkali s pro nás neznámým týmem Stará parta, na stále ještě pěkné a nezničené umělce hřiště Mikulova. V bráně byl znovu při pracovním zaneprázdnění Radima malej Fanda a svého úkolu se zhostil dobře.
Začalo se oboustranně v poměrně slušném tempu a tak jsme brzy litovali že máme jen jednoho hráče na střídání, nedalo se ani pořádně "orazit". Soupeř, který měl ve svých řadách i několik cizinců z východu, trochu většího východu a ještě většího východu (Slovensko, Ukrajina a tuším Irák) byl lepší dopředu než dozadu, takže jeho útoky byly nebezpečné, ale ani naši kluci se nenechali zahambit a zkoušeli se prodrat před bránu, takže výsledkem byl v 1. půli pěkný fotbal, ale protože i obrany pracovaly spolehlivě, chybělo mu to hlavní - góly. Po bezbrankovém poločase se i dál hrálo "nahoru-dolů" a jen se čekalo kdo se jako první "utrhne". Po faulu na Frankieho jsme kopali penaltu, kterou kopnul sice Michal pěkně, i golmana poslal na druhou stranu, leč ukázalo se že i ve fotbale několik centimetrů rozhoduje - jeho střela trefila tyč! Bohužel pro nás se jako první trefili hráči Staré party, ale po chvíli se Michalovi, který byl sám na sebe naštvaný za neproměněnou penaltu, ulevilo (jeho hlasový projev byl slyšet daleko :-) ) protože se mu nakonec podařilo brankáře soupeře prostřelit a vyrovnat na 1:1. Ani tento stav dlouho nevydržel, po rychle rozehraném trestňáku z půlky hřiště se před brankou Party znenadání objevil Frankie a šli jsme do vedení. Ale ani toto vedení nebylo ještě konečné, soupeř po nepřehledné přetlačované před vápnem poměrně brzy nemastnou-neslanou skákavou šudlou vyrovnal. Čím víc se blížil závěr, tím víc pracovaly na obou stranách nervy, zápas jsme dohrávali bez Jardy který na koleně krvavě pocítil špunty soupeře, ale v závěru už se nic výjimečného nestalo a obě mužstva byla víceméně spokojena s bodem. Hodnocení z lajny: pěkný a bojovný zápas, bohužel ke konci trochu nervozní, vzhledem k vývoji asi zasloužená remíza.

 

Sestava Pirelli: Šetina Marek (C), Jirsa František (B), Culek David, Drha Jiří, Feit Jaroslav, Kolářík Michal, Kučera František, 
Góly: 41. min Kučera František; 43. min Kolářík Michal;
Karty: nikdo
Zápis rozhodčího: Pěkný fotbal, zasloužená remíza.
Nejlepší podle rozhodčího: Šetina Marek